Termovizija daugiabučiui namui - profilaktika prieš renovaciją ir po jos

Daugiabutis gyvenamasis namas tai vieta, kur dažnai kyla nesusipratimų su kaimynais ypatingai šaltuoju metų laikotarpiu. Vieniems kaimynams per karšta, todėl prasidaro langus, kitiems per šalta ir skundžiasi. Tačiau, kodėl taip nutinka ir kur slypi šalto daugiabučio ar tam tikrų butų priežastis jums gali padėti daugiabučio termovizinis tyrimas, kuris nustatys kur daugiabutyje didžiausi šilumos nuostoliai, nesvarbu ar tai būtų laiptinė, stogas, balkonai, šilumos mazgas, kampiniai kambariai ar kt.

Net tokio pat ploto butai tame pačiame aukšte gali patirti visiškai skirtingus šilumos nuostolius. Tai įtakoja tarpblokinių siūlių sandarumas, langų sumontavimas ir pačių varčių sandarumas. Jiegu šalia esantis kaimynas apsišiltio butą iš vidaus ar išorės tai taipogi gali pakeisti temperatūrų pusiausvyrą. Kad nustatyti ar jūsų butas neturi padidintų šilumos nuostolių lyginant su kaimynais padės termovizinis tyrimas.

Planuojant visą daugiabučio namo renovaciją patartina atlikti termoviziją ir įvertinti kritines namo vietas. Galbūt renovuojant į jas reikės atkreipti papildomą dėmesį. Taip pat atlikus termoviziją PO renovacijos ne tik bus galima įvertinti realų pokytį, bet ir įvertinti pačių atliktų darbų kokybę.


 Daugiabučio namo fasado termo vaizdas.
 Daugiabučio namo šoninė siena. Matosi apšiltinti butai iš vidaus.
 Sienos vaizdas iš patalpų vidaus. Matosi metalinės blokų jungimo vietos.
Vaizdas iš laiptinės vidaus. Nesandarūs laiptinės langai.

Užsisakyti šią paslaugą galite telefonu 8 663 73173 arba el.paštu diagnostika@termas.lt

Daugiau informacijos tinklapyje - www.termas.lt