Termoviziją patikėkite specialistams


   Tobulėjant technologijoms internetiniuose portaluose termovizijos paslaugas galima rasti visur, taip pat ir kainos juose svyruoja. Tačiau kaip išsirinkti tinkamą specialistą ir ar užsisakę pigiausią termoviziją jūs gausite tai ko tikitės?
     Prieš renkantis įmonę ar specialistą kuris atliks jūsų namo termovizinę analizę pasidomėkite:

  • Ar specialistai turi kompetencijos ir pakankamai patirties tokiuose tyrimuose.
  • Kas yra įskaičiuojama į kainą, nes dažnai už žemos kainos slepiasi kelio mokesčiai, nuotraukų skaičius ar tos nuotraukos yra apdorotos specialių programų (temperatūriniai taškai, kontrastas) ir t.t.
  • Kokybiškas nuotraukas galima atlikti tik esant tinkamomis oro sąlygomis, patikrinkite ar jos tikrai tinkamos (temperatūrų skirtumas, vėjas, lietus, saulė ir t.t.), nes galimas atvejis, kad termovizijos "specialistas" norės tyrimą padaryti kuo greičiau.
  • Nuotraukų kokybė taip pat priklauso nuo naudojamos kameros. Kamera turi turėti kalibravimo liudijimą. Taip pat ne visos kameros geba daryti nuotraukas iš didesnio atstumo pvz.: daugiabučiams, didesniems gyvenamiesiems namams iš išorės.
   Vienas iš kompetetingo specialisto požymių, kad jie yra praėje atitinkamas paskaitas, mokymus ar seminarus. Įmonė UAB "Termas" turi keleta tokių specialistų:





            Užsisakyti šią paslaugą galite telefonu 8 663 73173 arba el.paštu diagnostika@termas.lt

Daugiau informacijos tinklapyje - www.termas.lt